Vidanjare Fose Cluj-Napoca

Servicii vidanjare Cluj Napoca - MIBO IMPEX

Vidanjare Fose Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Vidanjare Fose Cluj-Napoca: Servicii vidanjare Cluj Napoca - MIBO IMPEX.

Despre Noi

MIBO - Specialistul in curatenia canalizarilor CLUJ NAPOCA

Servicii Vidanjare | Desfundare Canalizari | Inspectie Video Canalizari CCTV

Reabilitare conducte prin camasuire cu liner sau torcretare 

Decolmatarea si spalarea conductelor

Reparatii conducte de canalizare fara sapatura

Desfundare si inspectie video sisteme de canalizare si reparatii/reabilitari conducte canalizare fara sapatura

0786.811.111


servicii vidanjare desfundare canalizare cluj napoca.jpg

servicii vidanjare colectare ape uzate clujSocietatea noastra, are ca principal obiect de activitate, colectarea si epurarea apelor uzate, de vidanjare a foselor, a decantoarelor, bazinelor, a subsolurilor, vidanjare si curatare a beciurilor si a statiilor de epurare in jud Cluj, vidanjare a separatoarelor de grasimi.

Conductele de canalizare se pot repara prin camasuirea pe interior cu un liner din fibra de sticla. Acest procedeu de reparatie elimina necesitatea sapaturii, fapt ce duce la durata de reparatie mult mai scurta si costurile unei astfel de reparatii pot fi cu mult mai mici, nefiind necesare alte reparatii ulterioare de finisare (asfaltare sau in interioare nu mai necesita inlocuirea gresiei/faiantei s.a.)

Tevile de scurgere se pot infunda din mai multe cauze inclusiv materii solide care se blocheaza pe interiorul acestora. In afara mirosului deosebit de neplacut si de eventualele refulari reziduale provocate, blocajele reprezinta si un pericol pentru sanatate si o sursa de poluare pentru sol si apele subterane. Desfundarea (decolmatarea) mecanizata a canalizarilor se efectueaza cu utilaje potrivite pentru tevile de diametre intre 30 si 600 mm.

vidanja cluj-napoca

Neglijarea unei defectiuni in sistemul de scurgere poate fi destructiva punct de vedere al infrastructurii. Cu ajutorul aparatului de inspectie video canalizari CCTV se verifica panta si se localizeaza cu precizie locul scurgerii astfel incat se reduce suprafata de cercetare si timpul de interventie.

video CCTV cluj napoca

Inspectia se poate face atat in cazul conductelor deteriorate sau colmatate cat si pentru expertiza unei lucrari recent efectuate, cu punerea la dispozitia clientului a materialului foto sau video si a raportului de inspectie video cu graficul de inclinatie. Inspectiile video CCTV le putem efectua pentru diferite tubulaturi (PVC-KG, PAFSIN, Ceramica, PE-HD, Beton, Azbociment …), pentru diametre intre 40mm si 2000mm pe o lungime de pana la 500m.

autorizatii

Servicii

  • servicii vidanjare: bazine, subsoluri, canalizari, fose septice
  • servicii desfundare canalizari
  • inspectii video CCTV canalizari
  • reparatii conducte canalizare fara sapatura prin camasuire cu fibra de sticla
  • reabilitare conducte prin camasuire cu liner sau torcretare
  • decolmatarea si spalarea conductelor
  • reparatii conducte de canalizare fara sapatura
  • desfundare si inspectie video sisteme de canalizare si reparatii/reabilitari conducte canalizare fara sapatura