Vidanjare Fose Barlad

Vidanjare Fose Barlad - STAGEMAX

Vidanjare Fose Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Vidanjare Fose Barlad: Vidanjare Fose Barlad - STAGEMAX.

Despre Noi

STAGEMAX SRL
Servicii Vidanjare - Igienizare fose septice Husi - Barlad - Vaslui
0765.214.362

Executam debitarea la gater a lemnului pentru cherestea - 0765214362


STAGEMAX executa servicii de vidanjare pe raza judetului Vaslui, in special in zona Husi, cu autospeciale moderne pentru fose septice, toalete ecologice, canalizare, desfundare tevi si conducte pentru persoane fizice și instituții:

  • incheiem contracte de vidanjare si eliberam buletin de analiza la cerere
  • vidanja cisterna, decolmatare puturi fantani,
  • vidanjare colectare transport ape uzate, vidanja toaleta
  • vidanjare fosa septica ecologica,
  • desfundare canale, desfundare tuburi de apa pluviala, desfundare chiuvete baie bucatarie, subsoluri, camine
  • vanzare lemne de foc

vidanja-husi

O fosa septica este proiectata si dimensionata pentru o perioada de vidanjare cuprinsa intre 1 si 3 ani. Cu timpul, in interiorul fosei septice se cumuleaza cantitatea de apa folosita de catre gospodarie ceea ce determina o lucrare de intretinere numita VIDANJARE.

Serviciul de vidanjare include urmatoarele: colectarea apelor uzate menajere; transportui apelor uzate menajere de la locurile de colectare la locul de eliminare; deversarea apelor uzate menajere la Iocul de eliminare; curatarea si decolmatarea mecanizata si automatizata a canalelor retelei de ape reziduale si a caminelor aferente acestora; intocmirea documentelor conform cerintelor legale de mediu in vigoare.

Galerie foto